BRUTAL ASSAULT 2016 - pekelných 6 - sobota

BRUTAL ASSAULT 2016 - pekelných 6 - sobota

BRUTAL ASSAULT 2016 - pekelných 6 - sobota

BRUTAL ASSAULT 2016 - pekelných 6 - sobota

Tak letos naposledy, navíc je tu velké finále! Šest dojmů, které se nejvíce zaryly do paměti! I poslední den Brutal Assaultu byl bohatý na kapely a situace, které jsou z kategorie nezapomenutelných. Těžiště skvělých kapel kupodivu bylo na počátku,dne a konec byl přeci jen slabší. Začátek však stál za brzké vstávání, tak pojďme na to!

Dnes to jsou tato jména: KEEP ON ROTTING, LOST SOCIETY, LIGHTNING BOLT, KLIUNCLKEDUST, DISAVOWED, BEHEMOTH.

BEHEMOTH – za divadlo. Za přesně danou choreografii. Za vůni kadidla. A vlastně bych mohl opsat to, co minule: Za nejpekelnější koncert, který jsem kdy viděl. Za ohnivé efekty, které uštědřily tvrdý políček všem, kteří se o ně letos pokoušeli. Za pekelný marš z inferna. Za nejlepší kostýmy. Za nejlepší rekvizity. A navíc za ten pocit nejistoty, kdy jsem si zdálky nebyl jistý, jestli u podia nevypustili milion nočních můr, nebo jen konfety.

BEHEMOTH

BEHEMOTH

BEHEMOTH

BEHEMOTH

BEHEMOTH

BEHEMOTH

LIGHTNING BOLT – za odvahu dramaturgie tohle sem přivést. Za to, že návštěvníci Brutal Assaultu to nadšeně přijali. Za nejpodivnější koncert festivalu. Za to, že stage crew museli zezadu po celej koncert držet bedny, aby se všechno nezřítilo. Za kytaru a basu v jednom. Za zvuky, které Brutal Assault nikdy neslyšel.

LIGHTNING BOLT

LIGHTNING BOLT

LOST SOCIETY – za thrashový uragán hnaný mladickou nerozvážností. Za živelnost. Za holobrádky, kteří znají thrashový slabikář tam i zpět. Za zřejmě nejlepší thrashový koncert festivalu. Za to, že jejich členové vzadu řádili jak Mádl a Kotek ve filmu Snowboarďáci. Za to, že donutili i lidi ve věku jejich dědů sednout si na bobek. Za to, že jsem si málem vykloubil hlavu z krku. Za koncert, při kterém praskaly švy nejen na kalhotech, ale i na trenkách. Za to, že i zvukař si po většinu času bubnoval do zvukařského pultu.

LOST SOCIETY

LOST SOCIETY

LOST SOCIETY

LOST SOCIETY

LOST SOCIETY

LOST SOCIETY

LOST SOCIETY

KLUNCLKEDUST – za pravověrnej lopaťáckej hardcore festivalu. Za hardcorovou kapelu bez ohňů a párových děl. Za ryzost. Za hardcore chrup poloviny kapely. Za to, že těmhle pánům jsem to věřil.

KLUNCLKEDUST

KLUNCLKEDUST

DISAVOWED – za kapelu, jejíž člen strávil po čas koncertu nejvíce času mezi lidmi. Za bubeníka, který působil jako přesný opak Hanze, nehnul po celý set ani brvou. Za to, že na této kapele Shindy vydržel nejdéle na podiu.

DISAVOWED

DISAVOWED

DISAVOWED

DISAVOWED


KEEP ON ROTTING – ze skvělou snídani. Za Dahlien. Za ranní circle pity. Za to, že Hanz během koncertu dokáže obličejem zahrát všechny emoce světa.

KEEP ON ROTTING

KEEP ON ROTTING

KEEP ON ROTTING

výběr speciálních bubenických figur - Vetřelčí královna:

výběr speciálních bubenických figur - Silážní jáma:

výběr speciálních bubenických figur - Kňučící štěňátko, neboli Smutné psí oči:

výběr speciálních bubenických figur - Nejistý autista:

výběr speciálních bubenických figur - Bezzubý slepec:

výběr speciálních bubenických figur - Zarputilá sova:

výběr speciálních bubenických figur kombinace - Horní část smutné štěňátko, Dolní zhnusený pysk:

výběr speciálních bubenických figur - Joker from Gotham:

výběr speciálních bubenických figur - Orgasmická křeč:

výběr speciálních bubenických figur - Nejistý provazochodec:

výběr speciálních bubenických figur - Vrásčitá babička:

Vrásčitá babička

 

A speciální antitop dne: ESKIMO CALLBOY – vlastně také za odvahu dramaturgie, tohle sem přivést. Za největší hovězinu festivalu. Za kluzké konfety.

ESKIMO CALLBOY

ESKIMO CALLBOY

Borec na konec: paní, za kterou se ohlídl každý muž i žena (pán vzadu okatě šilhá).

 


 

 14

RIP
RIP

Další informace