DARK DISCIPLE - Kill Everything Worship Nothing

DARK DISCIPLE - Kill Everything Worship Nothing

DARK DISCIPLE - Kill Everything Worship Nothing

DARK DISCIPLE - Kill Everything Worship Nothing

Tak. Na rovinu se přiznám, že nejsem dostatečně shovívaný vůči krystalické formě hlouposti, nedisponuji smyslem pro ten nejlacinější možný humor a nevládnu takovým množstvím tolerance, abych mohl nahrávky jako je „Kill Everything Worship Nothing“ byť jen náznakem akceptovat. Pro dnešek tedy omluvte můj kategorický soud, ale v tomto případě skutečně nemohu jinak.

DARK DISCIPLE

Na úvod si odbudeme nudná, leč povinná fakta. Takže DARK DISCIPLE je kapela z Baltimore, která vyhrává podprůměrný death metal evidentně inspirovaný tvorbou DEEDS OF FLESH nebo starších CANNIBAL CORPSE (ostatně přítomný cover „Skull Full Of Maggots“ hovoří jasnou řečí). Hudba sama o sobě není totálním propadákem, nicméně ve srovnání s výše uvedenými symboly zaoceánské klasiky nemá sebemenšího nároku obstát. Tímto pokládám charakteristiku produkce DARK DISCIPLE za uzavřenou záležitost.

V předposledním odstavečku si stručně vysvětlíme proč se na konci článku skví tak bídné bodové ohodnocení. Hlavním důvodem je „ideový“ koncept, na kterém je tvorba čtveřice „temných učedníků“ postavena. Vůbec se nejedná o nějak kontroverzní témata, trnem v oku je mi prostá hloupost, nebo ještě lépe pak, do nebe volající tupota. Už jsem za svůj život shlédl slušný počet bookletů a přečetl kvanta textů, leč na takto zoufalý deficit soudnosti jsem snad ještě nenarazil. Nemyslím však, že je nutné zatěžovat vás nějakým popisem extraktů z hlavy nesvéprávného frontmana „Sicka“ nebo podrobnou charakteristikou „nápaditých“ intermezz či inter, svůj obrázek si raději udělejte sami, třeba jen pohledem na tracklist nebo rovnou návštěvou oficiálních stránek DARK DISCIPLE, kde veškerá přízemnost defiluje v plné parádě.

Závěrem jen bokem poznamenám, že „Kill Everything Worship Nothing“ je asi tou nejvíce zbytečnou deskou, kterou jsem za několik posledních sezón slyšel. V dobrém úmyslu vám všem radím, ruce pryč, neb za ty pocuchané nervy a všeobjímající pocit studu a trapnosti při poslechu to skutečně nestojí.

DARK DISCIPLE (logo)

 8

Reaper

Verdikt

"Kill Everything Worship Nothing" je asi tou nejvíce zbytečnou deskou, kterou jsem za několik posledních sezón slyšel. V dobrém úmyslu vám všem radím, ruce pryč, neb za ty pocuchané nervy a všeobjímající pocit studu a trapnosti při poslechu to skutečně nestojí.

Hodnocení

Autor
1 / 10
Redakce
-

Další informace

Stopáž: 38:05

Produkce: DARK DISCIPLE and Steve Carr
Studio: Hit And Run Recording Studios (Rockville, Maryland)

www.darkdisciple.com

Sestava

Skladby

  1. Eat A Bowl Of Fuck
  2. Bottle Of Piss
  3. Kill U, Fuck U, Eat U, Shit U Out
  4. In Gods Hands
  5. Wet Tee Shirt Contest
  6. Prey For Death
  7. One In The Chamber
  8. Bound Gagged & Hatefucked
  9. Pussy Is The Enemy
  10. Sadistic Statistics
  11. Skull Full Of Maggots
  12. Meeting Of The Mindless
  13. Premeditated Malice
  14. Kill Everything Worship Nothing

Diskografie

Kill Everything Worship Nothing (2006)
Unholy Hate Gore (2004)
Beneath The Inverted Cross (demo) (2002)
When The Wicked Inherit The Earth (demo) (2000)