SPEED/KILL/HATE - Acts Of Insanity

SPEED/KILL/HATE - Acts Of Insanity

SPEED/KILL/HATE - Acts Of Insanity

SPEED/KILL/HATE - Acts Of Insanity

Cnie sa vám za starým dobrým thrash metalom, ktorý slávil svoje najväčšie úspechy v osemdesiatych rokoch? Máte pocit, že vaša chuť na kvalitné retro-záležitosti nie je dostatočne uspokojená? Sklamali vás posledné počiny vašich obľúbených OVERKILL a chcete od svojich muzikantských miláčikov počuť konečne poriadnu rúbanicu? Ak ste na všetky tri otázky odpovedali kladne, mám pre vás zaručene kvalitný tip.

SPEED/KILL/HATEJe ním kapela SPEED/KILL/HATE, ktorú vám určite vrelo odporučia traja z piatich členov OVERKILL. Bodaj by neodporučili, keď v nej sami hrajú – gitarista Dave Linsk, bubeník Tim Mallare a basgitarou nepohrdol ďalší sekerník Derek Tailer. Skvelou voľbou sa javí byť spevák Mario Frasca z kapely ANGER ON ANGER, ktorého chlapácky zachrípnutý agresívny prejav korunuje úspešné snaženie troch skúsených thrasherov z New Yorku.

Svoje sklony k deštrukcii, neovládateľnému hnevu a frustrácii si, športovou terminológiou povedané, nosiči vody (predsa len, Bobby „Blitz“ Ellsworth a D. D. Verni boli vždy viac na očiach) v OVERKILL nedokážu plnohodnotne ventilovať. Práve z toho dôvodu vznikli SPEED/KILL/HATE na radosť všetkým nás, ktorí nepohrdneme kvalitným retro-thrash metalom.

SPEED/KILL/HATEPolhodinka ubehne v prípade „Acts Of Insanity“ skutočne ako voda. Prevažne v rýchlom tempe tu odsýpajú thrashové riffy, zvuk gitár je špinavý ako ulice Veľkého jablka, sóla „slayerovsky“ chaotické, prístup fantasticky vyhratých a zohratých muzikantov v mnohých ohľadoch až punkovo dravý. Už z drážok cédečka pôsobí táto metalová smršť neuveriteľne živo, prirodzene a uveriteľne. Na koncertoch to musí byť totálny masaker!

 

Viacerí z mladých hudobníkov hrajúcich v súčasnosti taký populárny metalcore by si mohli „Acts Of Insanity“ zadovážiť ako rýchlokurz nápaditej energicky hranej muziky. Veru, nie všetci veteráni patria do starého železa. SPEED/KILL/HATE sú toho jasným dôkazom. Stará škola víťazí!

 

Fotografie: Jeremy Saffer (www.jeremysaffer.com)

 

 

 1

Rudi

Verdikt

Nie všetci veteráni patria do starého železa. SPEED/KILL/HATE sú toho jasným dôkazom. Stará škola thrash metalu víťazí!

Hodnocení

Autor
7,5 / 10
Redakce
-

Další informace

Stopáž: 36:30

www.speedkillhate.com

Sestava

Skladby

  1. Walls Of Hate
  2. Setting Me Off
  3. Violence Breeds
  4. Slay The Enemy
  5. Won´t See Fear
  6. Face The Pain
  7. R.A.W. Revelation At War
  8. Not For Me
  9. Repent

Diskografie

Acts Of Insanity (2005)
Speed Kill Hate (demo) (2003)