SPORTLOV - Snöbollskrieg

SPORTLOV - Snöbollskrieg

SPORTLOV - Snöbollskrieg

SPORTLOV - Snöbollskrieg

HAIL SATAN! Naprosto zásadní nahrávka, která nesmí žádnému fanouškovy toho pravýho blacku chybět ve sbírce. Tahle smečka severských vlků produkuje nefalšovaný mrazivý inferno při kterým se nejrači projíždím po sjezdovce na svejch ližích značky Fišer (edice 666). Texty jsou hlavně o tom, jak je satanismus důležitej pro rozvoj zimních sportů a taky samozřejmě jsou hodně zaměřený proti kristu – hlavně teda proti lehký atletice a dalším diskantskejm věcem, kterejma mi blackeři z duše pohrdáme.

KRIEG!!!Z celý fošny dýchá pravá temnota a hlavně sníh. Vždycky, když to tyhle ďáblové rozjedou, mám po páteři mrazení jako když jdu na závody v severský kombinaci. Bezbožný hůlky se zapichujou do sněhu, hrany jsou naostřený prasopali sypou...  Kytary jsou jako severský cyrkulárky, je tam jasně patrnej vliv řehtaček z Holmenkollenskýho můstku (chrámu všech pravejch satanistů –vím co mluvím, byl jsem tam!). Skřehoták kozla Wassberga je jasně vypitej grogama z bufáče U Jettiho a prostě nemá chibu. To se musí slyšet! Na obalu je symbol války proti křesťanství – sněhoví dělo jak chrlí sníh. Fakt síla!

SATAN!!!Nejlepší vypalovačka je asi sypačka Svarte Pist ta je fakt bezchybná! Supr nenávistnej black, kterej musíte slyšet hlavně když sjezdovka zavře a je skoro tma. Dobrá je taky lady Magda, ta je o nevlastní satanově dceři Magdaleně Forsbergový, která vyhrála hodně závodů v biatlonu (satanově sportu). Fakt silná je taky titulní vypalovačka Snöbollskrieg která je o tom, jak satanisti umlátí cyklisty sněhovejma koulema, pochčijou sníh a vymlátí ledovkama okna kostela. Satanžel jsou texty v nějakym cizým jazyce ale kámoš Thörrrin my jich kousek přeložil, páč on se v tom severskym satanizmu dost hodně vyzná. Výtečnej vísmah je též poslední záležitost Ur Spar z intrem z Jizerský padesátky. Fakt nenávist!

Celkově bych řekl že Snöbollkrieg je fošna která by vám neměla ve sbírce chybět... Každej ližující satanista prostě ví, o čem tahle kapela hraje. Snoubordy jsou stejně pro nagelovaný diskanty! 666! SATAN! PIST!

666!!!

 32

Marigold

Verdikt

SPORTLOV je za a) švédský termín pro jarní prázdniny b) NENÁVIST, které může rozumět pouze milovník zimních sportů. Ten pravý severský BM se zrodí jedině na čerstvě vyrolbované sjezdovce.

Hodnocení

Autor
10 / 10
Redakce
9,8 / 10
Čtenáři
9,5 / 10

Další informace

Stopáž: 15:00

www.sportlov.tk

Sestava

Skladby

  1. Into The Pist
  2. Svarta Pisten
  3. Snöbollskrieg
  4. Lady Magda (Satans Lönnmördare)
  5. Ur Spår

Diskografie

Offerblod I Vallablod (2003)
Snöbollskrieg (MCD) (2002)

Jiné pohledy

10 / 10
Se vole Radicale!! Nekaž nám to!

RIP | 20. května 2005

 

7,5 / 10
Naozaj zábavný image a celkový koncept. Zámerne priemerná hudobná zložka aspoň mne osobne kazí celkový dojem. Image a nápad za 10, hudba nuda za 5, celkový výsledok je na pár zasmiatí, nič viac.

Radšej si idem pustiť takých MR.BUNGLE alebo ESTRADASPHERE a ich všestranné úlety.
Radicalcut | 20. května 2005

 

10 / 10
Nahrávku môžem charakterizovať len dvoma slovami KRIEG! a KVLT! Konečne poriadny blackmetal, ktorý sa nehrá na žiadne pózy, ale len čistú nenávisť reprezentovanú zimnými športmi. Satanove hordy sa vydávajú na ťaženie s úmyslom zničiť všetko čo nie je TRUE. Severské kapely zapredané diskantským trendom a ľahkej atletike traste sa, pretože vaše hlavy skončia v snehových delách a potom nabodané na lyžiarskych paliciach pred bufáčom u Jettiho! HAIL SATAN!
Arrow | 20. května 2005

 

10 / 10
http://tinyurl.com/sportlov
V-dur | 20. května 2005

 

10 / 10
Na takovouto nahrávku jsem čekal celých 17 let. Přesně od okamžiku, kdy jsem na základní škole absolvoval lyžařský kurz, jenž pro mě nastartoval doživotní NENÁVIST vůči zimním sportům. Nenávidím sjezdovky, nenávidím lyže, nenávidím běžky, nenávidím spolužáky, kteří se smáli mému neumětelství, nenávidím instruktory a ty ze všeho nejvíc. Nenávidím i tuto kapelu!!!
Dalas | 20. května 2005

 

10 / 10
Pche, nedajte sa vysmiať! Aká už len NENÁVISŤ môže vládnuť na panensky čistom, bielom sniežiku? Zimné športy sú skrz-naskrz hnusne pozitívnou zábavkou, skutočnú NENÁVISŤ treba hľadať v lete, pod pražiacim slnkom, na antuke! Nechápem, prečo sa španielski matadori HAEMORRHAGE ešte nevybodli na trápnu medicínsko-krvavú tématiku. Ich krajan Rafael Nadal a jeho babolatka, to je číre ZLO a NENÁVISŤ!!!
Rudi | 20. května 2005

 

10 / 10
Lyže na nohy a NENÁVIST, potemnělá sjezdovka, brána do pekel, Satanovy hořící sněhové koule. Blackmetal prohánějící se po bělostných závějích. NENÁVIST. Jděte se bodnout s lehkou atletikou, jedině zimní sporty jsou to pravé pekelné zvěrstvo. NENÁVIST. Zasypte všechny antisatanisky závějemi sněhové krupice, přerazte o ně své lyžařské hůlky. NENÁVIST.
Noisy | 19. května 2005

 

10 / 10
V prvom rade ide o srandu. Teda aspoň z toho celého mám takýto dojem. Keby už toto bolo myslene vážne... Nápad spojiť zimné športy s black metalom je hodný šialenca toho najväčšieho kalibru a preto si zasluhuje moje uznanie. Dávam plný počet, keby to nebola taká sranda a posudzoval by som túto nahrávku normálne, tak by som udelil o dva-tri body menej. No v každom prípade, je to vec s dobrým zvukom a dobrými nápadmi. Čo by taký SATAN povedal, keby toto videl a počul???
Koscj | 16. května 2005

 

10 / 10
Zhmotněná misantropická nenávist doširoka rozsévající Satanovo hrubozrnné (™ už nevím kdo) sémě, vyhlášení nesvaté války všemu neúpřímnému pozérství, zblackmetalizovaný punk důrazně potírající a očerňující vše bílé na tomto zkaženém světě plném pokřivených sportovních ideálů, branek, bodů, vteřin a dopingu. Jdu raději na pifko.
Shnoff | 15. května 2005

 

10 / 10
"Behind tall walls in our fortress of snow
On the very first day of the winter holiday
Determined hands squeeze snow into ice
Deadly balls travel through the air

Bikers lay fallen on the ground
In the silence echoes our laughter
Streetlight's light is put out
We smash windowpanes and remove each other's hats

Chorus I:
In the snowlamp's glow we plot plans
With black thermopants, warm chocolate and bananas
Death and annihilation line our path
A nightmare created by snowballwar!

With icicles we cut our arms
Into snowcrust we piss pentagrams
We stuff snow inside small kids' shirts
With raised snowballs we march forward

Nothing mortal can stop our progress
In blind apocalyptic fury
Prepare to die by our weapon
Stone-hard snowball with gravel inside

Chorus II:
In the snowlamp's glow we desecrate graves
With warm sausage, lemonade, skis and sticks
Despite eternal frost in the ground we dig out corpses
And crush all church windows"

Treba niečo dodať? Snáď len: "Nezabúdajte! Na našu čiernu zjazdovku Ježiš Kristus nepatrí!!!"
Thorn | 27. dubna 2005