CORRUPT MORAL ALTAR - Eunoia

CORRUPT MORAL ALTAR - Eunoia

CORRUPT MORAL ALTAR - Eunoia

CORRUPT MORAL ALTAR - Eunoia

THE BEATLES, CARCASS, čo také ešte máme v Liverpoole? V poslednom čase trochu viac počuť napríklad o CORRUPT MORAL ALTAR, výrazne rachotivej položke v katalógu Season Of Mist. Skupina existujúca od roku 2012 tu ešte v auguste minulého roku vydala dlhohrajúcu dvojku s názvom „Eunoia“ a tá si zaslúži pozornosť aj kvôli iným veciam než len za to, že gitarista/basgitarista/vokalista John Cooke a hlavný vokál Chris Reese účinkovali v zostavách viacerých významných pojmov extrémnej scény – ANAAL NATHRAKH, NAPALM DEATH alebo VENOMOUS CONCEPT.

Obzvlášť posledne menovaní vám pri počúvaní „Eunoia“ zídu na um medzi prvými. John, Chris a s nimi Adam Clarkson (gitara, sprievodný vokál) a Tom Dring (bicie, vokály, gitary, saxofón) majú k divokému HC/punkovému dieťaťu lásky NAPALM DEATH a BRUTAL TRUTH v mnohých momentoch blízko. Punku a HC je v týchto trinástich kusoch dosť, ale v poriadne surovom a extrémnom podaní, CORRUPT MORAL ALTAR sú totiž po hudobnej stránke v prvom rade agresívnou zmesou výbušného grind/crustu a valivého, trhajúceho sludge metalu.

Útočné zúriace náklepy striedané ťažkými plochami a znepokojujúcimi atmosférami. Trochu VENOMOUS CONCEPT a BRUTAL TRUTH, trochu NAILS a do toho čosi ako CEPHALIC CARNAGE ocitnuvší sa v bahne. Vokály väčšinou vrieskané a hulvátsky odrevané, „vojna“ hudobných nástrojov prekvapí aj zaujímavými harmóniami a občasným skoro „post“ nádychom, vydarená nahrávka.

 Přidejte svůj názor

Martin Lukáč

Hodnocení

Autor
7,5 / 10
Redakce
-

Další informace