BRUTAL ASSAULT 2016 - pekelných 6 - středa

BRUTAL ASSAULT 2016 - pekelných 6 - středa

BRUTAL ASSAULT 2016 - pekelných 6 - středa

BRUTAL ASSAULT 2016 - pekelných 6 - středa

Stejně jako minulý rok se hlásíme přímo z místa dění a přinášíme šest dojmů, které se zaryly do paměti! Dneska to maj doma GOATWHORE, TRIBULATION, SADIST, NEUROSIS, MASTODON, CHELSEA WOLFE.

GOATWHORE – za jednu z mála kapel, která si může okovat ruce a další části těla hřebama, nýtama i pyramidama a nevypadá směšně. Za skvělého frontmana Bena Falgousta. Za staroškolský set, kde se sešlo to nejlepší oldschoolových deathů, thrashů a blacků.

GOATWHORE

TRIBULATION – za nejlepší líčení festivalu, i pan ABBATH by mohl závidět. Za set, při kterém jsem se pro image nedokázal soustředit na hudbu. Za tanec, při kterém jsem měl pocit, že na scéně předvádí upírští duchové spirituální balet s hindskou tématikou. Za pronikavou vůni vonných tyčinek v prvních řadách.

TRIBULATION

TRIBULATION

TRIBULATION


SADIST-  za skvěle odehraný set. Za to, že Tommy Talamanca bravurně zvládá dva nástroje najednou. Za nejvíc sexy mňoukání basy v tento den.

SADIST

SADIST


NEUROSIS – za nejlepší koncert dne, za démonického Scotta Kellyho. Za to, ten pocit, že se na Brutal Assault valejvšechny infernální mokřady. Za nesmrtelnou „Locust Star“.

NEUROSIS

NEUROSIS

MASTODON - za nejlepší středeční rock’n’roll. Za nadhled. Za bílé třásně na kabátci. Za sóla na reprácích a ve fotokoridoru. Za dlouhé hledání dobrého zvuku.

MASTODON

CHELSEA WOLFE – za hypnotický transcendentální zážitek. Za lekci v holotropním dýchání.
Za skvělou ukolébavku na dobrou noc. Za šamanismus, duchovno a pocit, že nejsme na koncertu, ale na rituálu, který vede perverzní zaklínačka.

CHELSEA WOLF

Antitop: za všechno to čekání ve frontách

Osobní epic fail: prosral jsem prý skvělý set BRUTALLY DECEASED.

A borec na konec je tenhle týpek, který se s deštěm popasoval po svém.

borec


 8

RIP
RIP

Další informace