FELISHA - Homo Latex Latexus

FELISHA - Homo Latex Latexus

FELISHA - Homo Latex Latexus

FELISHA - Homo Latex Latexus

Pussylover – gitara, Luke aka Tupa Boss – bicie, Killerboogieman – basgitara, Payoung - vokály, Frau Ren aka Felisha – vokály a „hlas sexuálnej orgie“, čo to asi bude? Zvlášť keď tam vokálne hosťuje aj Chymus a Luke je bývalý bubeník kronikárov sexuálnych úchyliek SPASM? Samozrejme ďalšia dávka sexuplného extrému, žánru, ktorý vlastne veľmi rád nemám, pretože po goregrindovej i deathmetalovej strane ho podľa mňa len menšina spolkov robí tak, aby to nebolo trápne, infantilné, nevtipné atď. Ale brať ho nikomu nebudem.

Debutový album FELISHA ma ale baví dosť, výpovede sexuálnych labužníkov sú zabalené zvodne, priam až „noblesne“, proste žiadna upachtená jebačka na značne znepojazdnených krčmových hajzlíkoch, ale luxusný bordel pre fajnšmekrov, ktorým len tak hocičo nestačí. Desať skladieb je veľkým návratom k esencii žánru, tanečné, živé, temperamentné a chytľavé kúsky pripomenú v prvom rade „Club Mondo Bizarre... For Members Only“ od rakúskych veľkňazov pikantných obscénností a čiernych fórov PUNGENT STENCH. Dokonale namixovaný koktail death metalu, tupa-tupa goregrindu, rokenrolu, sabaťáckeho hard rocku a španielskych mušiek.

V podstate je to veľmi dobré, akurát že nielen po vokálnej stránke FELISHA znejú ako dokonalý „PUNGENT STENCH TRIBUTE BAND“. Kto by veľmi chcel, nájde odkazy aj na BLOOD DUSTER alebo DEAD, ženský, často pôsobivo vzdychajúci element oživí spomienky na nemeckých praotcov GUT. Ak vám niečo takéto chýbalo, FELISHA vaše túžby ukojí bez problémov. O originalitu tu veľmi pravdepodobne nešlo, album určite pobaví, takže za celkové zladenie vizuálu s kvalitne zloženou a vyprodukovanou hudbou si to sedem kusov zaslúži.

 Přidejte svůj názor

Martin Lukáč

Hodnocení

Autor
7 / 10
Redakce
-

Další informace

Stopáž: 29:10

bandzone.cz/felisha